Kundcase

Torborg Wärn

”Torborg är en mycket kunnig, klok och erfaren nätverksledare med ett brett kontaktnät, vilket vi får ta del av i form av olika föreläsare och temaserier.  Torborg coachar oss när vi behöver det och delar frikostigt med sig av sina egna erfarenheter inom HR, vilket är till stor nytta för oss i nätverket. Under en period har jag haft Torborg som coach/ handledare och även i den rollen har jag bara lovord för Torborgs sätt att arbeta.”

Sagt av Hélène Fuchs Olson , HR-chef på Bris

”Torborg är en av de vassaste strategerna jag har träffat på i den idéburna världen. Hon kombinerar strategi och struktur med en fingertoppskänsla för vad som är gångbart i den organisation som hon jobbar med. Vi har jobbat tillsammans med ett antal olika förändringsprojekt och Torborg har alltid haft lätt för att skapa förtroende för sig själv och förändringsprocessen både hos ledning och personal. Torborgs erfarenheter från HR-området har dessutom varit värdefulla i förändringsprocesser som inneburit behov av personalförändring eller personalutveckling. Hon tvekar inte inför utmaningar och kombinerar hårt arbete med att ha trevligt i processen.”

Sagt av Mats Arnström, ordförande i Evrim AB

”Torborg hjälpte oss på Ingenjörsamfundet att både utreda och skapa en ny och för ändamålet anpassad organisation. Hon var även som direkt ansvarig under mig förändringsledare och genomförde förändringsarbetet på ett sätt som tillfredställande både mig som uppdragsgivare och den berörda personalen. Jag hade även ett stort stöd i Torborg när vi rekryterade vår nya verksamhetschef. Jag är mycket nöjd med hennes arbete under hela förändringsprocessen.”

Sagt av Stefan V Carlsson, ordförande i Ingenjörsamfundet